Fasadrenovering – när ska den genomföras?

Fasaden på vårt hus är utsatt för många faktorer som kan förändra dess utseende. Det utsätts för föroreningar, särskilt om huset ligger nära gatan. Alger, mossor och lavar kan sätta sig på den, och färgen kan förändras och blekna under påverkan av UV-strålar. Smuts på ytterväggar beror på många faktorer, såsom byggnadens läge, antal och typ av träd som växer runt, luftföroreningar. Det är därför det är så viktigt att välja rätt fasadmaterial. Renovering av fasaden kan också vara ett utmärkt tillfälle att ändra och uppdatera utseendet på hela huset.

Problemfri renovering

När du förbereder dig för renoveringen är den förväntade längden på arbetet inte utan betydelse. Även de minsta aktiviteterna genererar buller och lite besvär, särskilt om vi fortfarande bor i byggnaden. Vi erbjuder lättmonterade fasadbrädor som ett perfekt renoveringsmaterial. De täcker inte bara perfekta brister i huset och skyddar den nyligen installerade isoleringen utan är också mycket enkla att installera. För dem som gillar att göra husarbete själva har vi förberett instruktioner som hjälper dig att installera fasaden själv.

Inget mer regelbundet uppfriskande och måla

Ett av de vanligaste områdena för fasadrenovering är att måla byggnaden. Å ena sidan verkar det vara en enkel uppgift, men behovet av att upprepa proceduren regelbundet, även med några års mellanrum, kan definitivt vara betungande (för att inte tala om kostnaderna för färger och arbete varje gång). Det är färgen som utmärker vårt hus och betonar dess karaktär. Om färgen ändras över tiden och börjar blekna ser även obrutna väggar helt enkelt fula ut. Under tillverkningen beläggs klädskivor med flera färger. Detta gör materialet av hög kvalitet och eliminerar behovet av målning. Brädorna kommer till kunden i vald färg och är omedelbart redo att användas, och efter installationen är de praktiskt taget underhållsfria.

Kontakta oss som din professionella firma för fasadrenovering i Malmö!